Balsamic Friptură De Porc Filet

Filetele de porc prăjite balsamice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin dezbrăcate, sare și piper grosier, filete de porc și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Balsamic Friptură De Porc Filet, Rozmarin-filete balsamice de porc, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Tăiați pielea argintie sau țesutul conjunctiv de pe filete cu un cuțit subțire foarte ascuțit.
Așezați coapsele fragede pe o foaie de cookie antiaderentă cu o jantă. Înveliți filetele în câteva linguri de oțet balsamic, frecând oțetul în carne.
Stropiți filetele cu ulei de măsline extravirgin, suficient pentru a acoperi.
Tăiați fante mici în carne și dispersați bucăți de căței de usturoi crăpați în carne.
Combinați amestecul de condimente pentru friptură sau sarea și piperul grosier cu rozmarin și cimbru și frecați carnea cu amestec. Se prăjește în cuptorul fierbinte 20 de minute.
Lăsați carnea să se odihnească, transferați-o pe o placă de sculptură, feliați și serviți.