Baie de porumb și nuc
Porumb și nuc Dip este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 54 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de sare, cremă de brânză, chipsuri de tortilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, care nu este atât de super. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Dip De Porumb De Nuc, și Pizza Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, sucul de lămâie, ardeii iute, chimenul, uleiul, sarea și piperul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Se amestecă porumbul, nucile și ceapa.
Se da la frigider cel putin 1 ora.
Se servește cu chipsuri de tortilla.