Baie de brânză Chili și pene de cartofi

Baie de brânză Chili și pene de cartofi
Rețeta baie de brânză Chili și pene de cartofi este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. Această garnitură are 36 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați pene de cartofi, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pene De Cartofi Chili, 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, și Pene De Cartofi Condimentate Cu Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți pene de cartofi conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere. Se amestecă brânza, sosul de roșii și ardeii iute. Gatiti la foc mic pana cand branza se topeste si amestecul este fierbinte, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Serviți pene fierbinți de cartofi cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză DipBrânză Dip
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Totus Tuus Cava cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros pentru aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Arată bogăția și vivacitatea în gură, iar finisajul luminos este lung.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista