Rețeta baie de brânză Chili și pene de cartofi este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. Această garnitură are 36 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați pene de cartofi, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pene De Cartofi Chili, 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, și Pene De Cartofi Condimentate Cu Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Coaceți pene de cartofi conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Între timp, într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere. Se amestecă brânza, sosul de roșii și ardeii iute. Gatiti la foc mic pana cand branza se topeste si amestecul este fierbinte, amestecand frecvent.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Totus Tuus Cava cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.