Baie caldă de anghinare și slănină

Baie caldă de anghinare și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați anghinarea caldă și slănina. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 567 calorii, 10g de proteine, și 50g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, Rețetă Caldă De Salată De Slănină Și Anghinare, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mic, combinați praful de chili și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Stropiți blaturile pâinii pita cu uleiul și presărați cu amestecul de condimente și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
3
Tăiați fiecare pâine pita în 8 pene și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți până când sunt crocante și aurii, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți o tigaie rotundă din ceramică de 9 inci sau un vas de copt de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați uleiul și slănina și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Subţire-Subţire-
4
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Când este suficient de rece pentru a se manipula, se sfărâmă în bucăți de 1/2 inci. Pune deoparte. În aceeași tigaie, adăugați uleiul (dacă este necesar), șalotele, usturoiul, anghinarea, 1/2 linguriță de sare și piper. Gatiti la foc mediu-mare pana cand urechile sunt translucide si anghinarea incepe sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați legumele într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați brânza mascarpone, smântâna, maioneza, sucul de lămâie, 1/2 din bucățile de slănină gătită și restul de 1 linguriță de sare. Puls până combinate, dar încă indesata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Așezați scufundarea în vasul de copt pregătit și presărați cu bucățile de slănină rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți până se încălzește (nu lăsați să fiarbă), 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți chipsurile de pita alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista