Baclava Tartlets

Baclava Tartlets
Tartlets Baklava ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bețișoare de scorțișoară, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Baclava Tartlets, Baclava Tartlets, și tartule de pâine, tartule de pâine rapidă cu brânză de cartofi.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente și cardamomul, dacă doriți, într-o cratiță grea; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți din căldură; strecurați și aruncați solidele. Se amestecă brandy și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Aranjați cojile de tartă pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Împărțiți amestecul de nuci uniform între cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până când patiseria este aurie. A se păstra, neacoperit, la temperatura camerei până când este gata de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În32 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista