Baby Bok Choy în stil chinezesc cu sos de ciuperci

Baby Bok Choy în stil chinezesc cu sos de ciuperci necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 48 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 64 de calorii . Dacă aveți la îndemână baby bok choy, sos de soia, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Dinner Tonight: Paste cu muschi de porc, vinete chinezești, Baby Bok Choy și Sos Miso picant , Pui cu arahide și Fidea chinezească cu ou cu Baby Bok Choy și Baby Corn și Baby Bok Choy cu ciuperci chinezești .
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați împreună sosul de stridii, sosul de soia și zahărul brun până când zahărul s-a dizolvat.
Amestecați amidonul de cartofi și apa într-un castron mic și amestecați-l în amestecul de sos de stridii până la omogenizare.
Umpleți o oală cu apă, aduceți la fiert și amestecați cu sare și uleiul vegetal.
Puneți bok choy în apă clocotită și gătiți până când este fraged, strălucitor și verde strălucitor, 2 până la 3 minute.
Scurgeți bok choy și aranjați atractiv pe un platou de servire.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare sau într-un wok până când uleiul strălucește, apoi se aruncă ceapa verde și usturoiul în uleiul încins până se parfumează, aproximativ 20 de secunde; se amestecă ciupercile. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile incep sa se micsoreze putin.
Stropiți ușor ciupercile cu sare. Continuați să gătiți ciupercile, amestecând des, până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Turnați amestecul de sos de stridii, apoi amestecați până când sosul se îngroașă și îmbracă ciupercile, 30 de secunde până la 1 minut.
Se toarnă sosul de ciuperci îngroșat peste bok choy; servi imediat.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Asiatică în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Riesling Pro-Bono. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Riesling Pro-Bono]()
Riesling Pro-Bono
Intrare crocanta cu un corp echilibrat; rotunjite cu o aciditate strălucitoare.