Bărci Ușoare De Pui Enchilada
Ușor de pui enchilada Bărci ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 225 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Cap la magazin și ridica piept de pui, sos enchilada, face topping-uri, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare includ Bărci Ușoare De Pui Enchilada, Bărci Cu Dovlecei Enchilada De Pui, și Bărci Umplute Cu Dovlecei Enchilada.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
În tigaie de 8 inci, gătiți puiul la foc mediu-mare.
Tăiați în bucăți mici; într-un castron mediu, amestecați puiul, sosul enchilada și ardeii iute. Lingură în tortilla; se acoperă cu brânză.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până la bule. Faceți-l proaspăt cu toppingurile dorite.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.