Avocado-Salsa Feta

Avocado-Salsa Feta
Avocado-feta Salsa necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 20. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, roșii de prune, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Avocado Feta Salsa, Avocado-Salsa Feta, și Avocado Feta Salsa.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 9 ingrediente. Amestecați ușor avocado chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
2
Se servește cu chipsuri de tortilla asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista