Automat Fasole Coapte

Automat Fasole Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea coaptă automată. Această rețetă face 8 porții cu 217 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, fasole nordică remarcabilă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Fasole La Cuptor, și Mai Bine Decât Cele Mai Bune Fasole Coapte! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea și puneți-le într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați apă proaspătă pentru a acoperi fasolea cu aproximativ inch. Aduceți la fierbere, apoi reglați căldura, astfel încât fasolea să fiarbă ușor, neacoperită. Gatiti aproximativ 1 ora, sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgere.
4
Așezați fasolea în oală de fasole de 3 litri sau caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați ingredientele rămase și amestecați bine.
6
Coaceți, acoperit, în cuptorul preîncălzit de 300 de metri până când fasolea este din nou fragedă și colorată la fel de maro ca sosul din jurul lor, aproximativ 6 ore. Amestecați fasolea cel puțin o dată pe oră în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Servește.
DificultateExpert
Gata În15 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista