Atac Mac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac Attack. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 127g de proteine, 153G de grăsime, și un total de 2436 calorii. Pentru $ 6.44 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 176 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, chifle de hamburger, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Mac Atac Burger, Atacul marțienilor, și Cheeseburger Mac Atac.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Fierbeți pastele până la fiert, 10 până la 12 minute.
Scurgeți apa și așezați pastele înapoi în oală. Luați brânzeturile feliate și cubați-le.
Într-o cratiță separată, prăjiți ceapa în unt până când este translucidă și moale.
Adăugați făina și bateți în mod repetat, făcând un roux, până când amestecul se rumeneste.
Adăugați laptele și lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, astfel încât să nu se ardă sau să se lipească, până când sosul se îngroașă. Când sosul începe să se îngroașe, adăugați American, Cheddar, Romano și 4 uncii de Jack Cheddar. Se amestecă până se topesc brânzeturile și se face un sos gros de brânză. Se amestecă sarea și piperul negru și se toarnă sosul peste paste.
Adăugați sosul fierbinte și amestecați bine până când pastele sunt complet acoperite.
Se pune la frigider și se lasă să se răcească.
Formați carnea de vită în 4 patties. (
Presărați sare și piper dacă doriți.) Într-o tigaie sau tigaie la foc mediu-mare, gătiți burgerii la coacerea dorită.
Într-o tigaie separată, faceți patru porții de 4 uncii de mac și brânză, așezându-le plate în tigaie, ca niște clătite cu mac și brânză. Încălziți-le și acoperiți-le cu restul de Cheddar Jack. Brânza trebuie să se topească și să devină crocantă pe fund. Folosind o spatulă, așezați discurile mac și brânză deasupra burgerilor, apoi acoperiți cu 2 fâșii de slănină pe fiecare.
Pune burgeri pe chifle și bucurați-vă de propriul atac Mac!