Asiatice Condimentat Carne De Vită Sacadat
Asiatice condimentat carne de vită sacadat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1201 calorii, 113g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 9.45 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, oțet balsamic, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, Lao Carne De Vită Sacadat, și Carne De Vită Sacadat.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți coriandrul, ienibaharul și scorțișoara la foc moderat, agitând tigaia frecvent, până când este parfumată, aproximativ 2 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Se transferă într-o mașină de tocat condimente și se macină într-o pulbere.
Adăugați ardeiul roșu zdrobit în tigaie și prăjiți la foc moderat, amestecând, timp de 20 de secunde. Răzuiește ardeiul roșu pe o farfurie pentru a se răci.
Într-o cratiță medie, combinați sosul de soia cu zahărul granulat, zahărul brun, oțetul, sosul Worcestershire și sarea și gătiți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zaharurile. Se amestecă condimentele măcinate, ardeiul roșu zdrobit, usturoiul, ghimbirul și uleiul de susan.
Se transferă într-un castron mediu și se lasă să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 22
Aliniați 2 foi de copt mari, cu margini, cu folie și așezați un suport de sârmă în fiecare.
Adăugați carnea în sosul de condimente și aruncați pentru a acoperi feliile.
Întindeți carnea feliată pe rafturi într-un singur strat. Folosind o perie de patiserie, tamponați carnea cu unele solide din sosul de condimente.
Coaceți carnea pe rafturile inferioare și mijlocii ale cuptorului timp de 2 ore sau până la uscare, dar ușor pliabilă; comutați cratițele la jumătatea timpului de gătit.
Lăsați carnea de vită să se răcească timp de 20 de minute.
Faceți înainte: sacadatul de vită poate fi refrigerat într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.