Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bolurile asiatice de tăiței de vită. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 464 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,85 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de mazăre de zahăr, arahide prăjite cu miere, friptură de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Picant Asiatice Tăiței Boluri, Boluri Asiatice Cu Tăiței Cu Friptură Și Mazăre De Zăpadă, și Boluri Asiatice Cu Tăiței Cu Friptură Și Mazăre De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Între timp, tăiați capetele tulpinii de mazăre de zahăr și îndepărtați corzile, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zahăr
Paste
2
Scurgeți pastele; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți 3 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Se amestecă carnea de vită în ulei aproximativ 2 până la 3 minute, până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
În aceeași tigaie, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Se amestecă mazărea și morcovul în ulei aproximativ 3 până la 4 minute, până când sunt crocante. Se amestecă pastele, carnea de vită și teriyaki și se glazurează; aruncați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Teriyaki
Morcov
Paste
Carne De Vită
Mazăre
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se servește în boluri; se presară cu ceapă și alune.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.