Arista

Arista
Aristan este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 158 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, filete de porc, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Aristan al Finocchio (carne de porc cu fenicul).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți 2 căni de apă la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați usturoi; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Se scurge bine; se toacă fin usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Combinați usturoiul, rozmarinul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; amestecați cu o furculiță pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Feliați fiecare filet pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Deschideți jumătăți, așezând carnea de porc plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Tăiați fiecare parte pe lungime, tăind spre, nu prin, cealaltă parte; deschis plat.
8
Locul grele folie de plastic peste carne de porc, și aplatiza la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
9
Puneți deoparte 2 lingurițe de pastă de rozmarin-usturoi. Frecați pasta rămasă pe părțile tăiate ale cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
RozmarinRozmarin
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
10
Rotiți fiecare filet; asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie. Frecați în afara cărnii de porc cu 2 lingurițe rezervate pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
11
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați filete; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
13
Așezați filetele pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
14
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
15
Lăsați să stea 10 minute.
16
În timp ce carnea de porc stă, adăugați bulion și vin în tigaie. Se aduce la foc mic; gatiti 5 minute sau pana se reduce la 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Se ia de pe foc; se amestecă 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
18
Tăiați carnea de porc în felii subțiri; serviți cu amestec de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
19
În Toscana, arista (ah-rist-TAH), sau friptura de porc, este de obicei prăjită la cuptor și condimentată cu rozmarin, sare și piper. Toscanii preferă să mănânce carnea rece. Aici, este servit cald cu un sos de vin, dar resturile refrigerate pot fi feliate subțire pentru Panini gustoase (sandvișuri italiene).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
RozmarinRozmarin
PiperPiper
SosSos
CarneCarne
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În48 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista