Aristan este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 158 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, filete de porc, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Aristan al Finocchio (carne de porc cu fenicul).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți 2 căni de apă la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați usturoi; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Se scurge bine; se toacă fin usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Combinați usturoiul, rozmarinul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; amestecați cu o furculiță pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Feliați fiecare filet pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Deschideți jumătăți, așezând carnea de porc plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
7
Tăiați fiecare parte pe lungime, tăind spre, nu prin, cealaltă parte; deschis plat.
8
Locul grele folie de plastic peste carne de porc, și aplatiza la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
9
Puneți deoparte 2 lingurițe de pastă de rozmarin-usturoi. Frecați pasta rămasă pe părțile tăiate ale cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi
Rozmarin
Carne De Porc
Condimente Uscate Freca
10
Rotiți fiecare filet; asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie. Frecați în afara cărnii de porc cu 2 lingurițe rezervate pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Rola
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
11
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați filete; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
13
Așezați filetele pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
14
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
15
Lăsați să stea 10 minute.
16
În timp ce carnea de porc stă, adăugați bulion și vin în tigaie. Se aduce la foc mic; gatiti 5 minute sau pana se reduce la 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Carne De Porc
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Se ia de pe foc; se amestecă 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
18
Tăiați carnea de porc în felii subțiri; serviți cu amestec de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Vin
19
În Toscana, arista (ah-rist-TAH), sau friptura de porc, este de obicei prăjită la cuptor și condimentată cu rozmarin, sare și piper. Toscanii preferă să mănânce carnea rece. Aici, este servit cald cu un sos de vin, dar resturile refrigerate pot fi feliate subțire pentru Panini gustoase (sandvișuri italiene).