Aripi Fierbinți Cu Brânză Albastră!
Aripi Fierbinți Cu Brânză Albastră! ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 137 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 30. Această rețetă de la Toateretete are 43 de fani. Mergeți la magazin și ridicați aroma lichidă de fum Mesquite, aripi de pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Aripi de bivol cu baie de brânză albastră, Aripi de pui cu baie de brânză albastră, și Little Italy Wings cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Presărați aripile de pui pe toate părțile cu piper cayenne și sare condimentată și întindeți într-un singur strat într-un vas mare de copt.
Coaceți aripile în cuptorul preîncălzit până când pielea este rumenită și crocantă, 30 până la 40 de minute, întorcând aripile la jumătatea gătitului pentru a se rumeni chiar.
În timp ce aripile se coace, combinați sosul fierbinte, melasa și aroma de fum lichid într-o cratiță la foc mediu-mic. Se amestecă ceapa, ardeiul verde și usturoiul și se aduce amestecul la fierbere. Se amestecă pansamentul cu brânză albastră. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Transferați aripile din vasul de copt pe prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de grăsime.
Se toarnă orice exces de grăsime din vas și se întoarce aripile în vas.
Turnați sosul uniform peste aripi, întorcându-le cu o spatulă sau clești pentru a acoperi toate părțile cu sos.
Reveniți la cuptor și coaceți până când sosul s-a îngroșat și a fiert pe aripi, aproximativ 20 de minute. Se răcește aproximativ 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.