Aripile de pui de arțar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 24 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 93 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați aripi de pui, fulgi de piper, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aripi De Pui De Arțar, Aripi De Pui De Arțar Picant, și Aripi De Pui Glazurate Cu Arțar.
Instrucțiuni
1
Așezați aripile într-o pungă mare de fermoar din plastic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
2
Combinați ingredientele rămase. Rezervați o cană pentru ungere; refrigerați până când este gata de utilizare.
3
Se toarnă marinada rămasă peste aripi, întorcându-se pentru a acoperi. Sac de etanșare; la frigider timp de 4 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Aripi De Pui
4
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
5
Așezați aripile într-o tigaie ușor unsă de 13"x9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți, neacoperit, la 375 de grade timp de 30 până la 40 de minute, ungând cu marinată rezervată, până când sunt aurii și sucurile curg limpede când sunt străpunse.
Aripi de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.