Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Arepas cu porumb și carne de porc trasă. O porție conține 343 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. 189 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de porumb kernel, betty cornbread & muffin mix, pene de var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), Arepas cu carne de porc trasă și ceapă murată, și Arepas cu pui tras Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de pâine de porumb, brânza Monterey Jack, untul topit și laptele până se omogenizează bine. Se amestecă 1/3 cană de porumb; rezervați porumbul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Amestec De Pâine De Porumb
Unt
Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pentru a face Arepa, încălziți tigaia grea de 12 inci sau grătarul electric la foc mediu-mare. Formați amestecul de pâine de porumb în chiftele mici, cu diametrul de aproximativ 2 inci. Gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Pentru a servi, așezați 1 Arepa pe farfurie; se acoperă cu aproximativ 1/4 cană de porc tras, 3 linguri de porumb rezervat și 1 lingură queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso Fresco
Carne De Porc Trasă
Porumb
4
Se presară cu cilantro și se servește cu pană de var.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru carnea de porc trasă. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca la Celia Pioneer Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.