Arepas cu porumb și carne de porc trasă

Arepas cu porumb și carne de porc trasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Arepas cu porumb și carne de porc trasă. O porție conține 343 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. 189 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de porumb kernel, betty cornbread & muffin mix, pene de var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), Arepas cu carne de porc trasă și ceapă murată, și Arepas cu pui tras Poblano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de pâine de porumb, brânza Monterey Jack, untul topit și laptele până se omogenizează bine. Se amestecă 1/3 cană de porumb; rezervați porumbul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Amestec De Pâine De PorumbAmestec De Pâine De Porumb
UntUnt
PorumbPorumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a face Arepa, încălziți tigaia grea de 12 inci sau grătarul electric la foc mediu-mare. Formați amestecul de pâine de porumb în chiftele mici, cu diametrul de aproximativ 2 inci. Gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Pentru a servi, așezați 1 Arepa pe farfurie; se acoperă cu aproximativ 1/4 cană de porc tras, 3 linguri de porumb rezervat și 1 lingură queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
PorumbPorumb
4
Se presară cu cilantro și se servește cu pană de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Echipamente

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru carnea de porc trasă. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca la Celia Pioneer Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista