Ardei umpluți cu crab și prosciutto

Ardei umpluți cu crab și prosciutto
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, ardeii umpluți cu crab și prosciutto ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate și pescatarian de încercat. Pentru 4,74 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 515 calorii , 23 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ardei gras portocalii, cereale fulgi de porumb, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 79% , acest fel de mâncare este solid. Creveți umpluți cu prăjitură de crab , buzunare de pita umplute cu salată de crab și ardei gras umpluți cu fasole neagră și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Poziționați un grătar în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Într-un castron mediu, combinați crabul, fulgii de porumb, jumătate de prosciutto, maioneza, ceai, oul, 1 linguriță de sare și piper cayenne, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Pâine Sandviș Cu șapte BoabePâine Sandviș Cu șapte Boabe
ProsciuttoProsciutto
16 Fâșii Pimiento Feliate Subțire Sau Ardei Roșu Prăjit16 Fâșii Pimiento Feliate Subțire Sau Ardei Roșu Prăjit
CrabiCrabi
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
Piersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8miPiersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8mi
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
3
Turnați umplutura în jumătățile de ardei gras, împărțind-o uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 3 Lingurițe De Oțet De Vin Alb Sau După Gust1 Până La 3 Lingurițe De Oțet De Vin Alb Sau După Gust
4
Puneți restul de prosciutto deasupra umpluturii și stropiți cu ulei de măsline. Aranjați ardeii umpluți într-un singur strat într-o tavă de copt de sticlă de 13 pe 9 inci sau într-o tavă mică de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Se toarnă bulionul în jurul ardeilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
6
Coaceți până când ardeii sunt fragezi, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Transferați pe un platou și serviți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista