Ardei Roșu-Brânză
Ardei roșu-brânză Dip este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre pentru Super Bowl. Un amestec de cremă de brânză, cap de usturoi, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 34%. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați coaja și aruncați-o. Puneți piperul prăjit deoparte.
Reduceți temperatura cuptorului la 40
Așezați jumătățile de ceapă, tăiate cu părțile în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați în folie.
Așezați usturoiul pe foaia de copt cu ceapă.
Coaceți la 400 timp de 15 minute; întoarceți jumătățile de ceapă.
Coaceți încă 15 minute sau până când ceapa este moale și începe să se rumenească.
Așezați jumătățile de ceapă pe o farfurie. Întoarceți usturoiul la cuptor și coaceți încă 15 minute. Se răcește 10 minute. Separați cuișoarele; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Așezați ardeiul prăjit, ceapa și pulpa de usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până când este destul de neted.
Adăugați iaurt, brânză, semințe de chimen și ardei roșu măcinat; procesați până se omogenizează. Lingura se înmoaie într-un castron și se amestecă pătrunjelul. Acoperiți și răciți.