Ardei prăjit și vinete Marinara

Ardei prăjit și vinete Marinara
Ardeiul prăjit și marinara de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 831 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano de crenguță, ulei de măsline, rozmarin de crenguță și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Vinete prăjite și Mozzarella cu un sos de scufundare Marinara prăjită, Roșii prăjite și ardei gras Marinara, și Cârnați italieni și omletă prăjită cu ardei roșu acoperită cu sos Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Char piei de ardei dulci și fierbinți la negru sub un broiler cu ușa cuptorului ușor întredeschisă, pentru a preveni acumularea de abur sau locul direct peste flacăra plită. Acoperiți ardeii carbonizați și răciți, coajați și semințe. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați usturoiul pentru a expune cuișoarele, îmbrăcați-vă în ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper. Apăsați usturoiul în rozmarinul tocat și acoperiți cuișoarele tăiate. Înfășurați usturoiul în folie și prăjiți 40 până la 45 de minute, până când este moale, dar încă umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Înjumătățiți vinetele pe lungime și periați cu ulei de măsline extravirgin. Condimentați vinetele cu sare și piper și așezați-le cu partea tăiată în jos pe foaia de copt și prăjiți-le la foarte fragede, 30 până la 40 de minute. Răciți vinetele până când sunt ușor de manevrat, apoi scoateți carnea de pe piei și adăugați-o într-un robot de bucătărie cu usturoi prăjit și ardei dulci și iute prăjiți, apoi piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
În cratiță, încălziți stocul și roșiile. Dacă roșiile sunt întregi, rupeți-le. Se amestecă amestecul de vinete-piper și se adaugă busuioc și oregano, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se fierbe sosul pentru a combina aromele, apoi se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Reîncălziți la foc mediu.
8
Fierbeți pastele lungi și cretate în apă sărată până la al dente, aruncați pastele cu sos și serviți cu brânză și presărați pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista