Ardei prăjit și vinete Marinara

Ardeiul prăjit și marinara de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 831 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano de crenguță, ulei de măsline, rozmarin de crenguță și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Vinete prăjite și Mozzarella cu un sos de scufundare Marinara prăjită, Roșii prăjite și ardei gras Marinara, și Cârnați italieni și omletă prăjită cu ardei roșu acoperită cu sos Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Char piei de ardei dulci și fierbinți la negru sub un broiler cu ușa cuptorului ușor întredeschisă, pentru a preveni acumularea de abur sau locul direct peste flacăra plită. Acoperiți ardeii carbonizați și răciți, coajați și semințe. Rezervă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Tăiați usturoiul pentru a expune cuișoarele, îmbrăcați-vă în ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper. Apăsați usturoiul în rozmarinul tocat și acoperiți cuișoarele tăiate. Înfășurați usturoiul în folie și prăjiți 40 până la 45 de minute, până când este moale, dar încă umed.
Înjumătățiți vinetele pe lungime și periați cu ulei de măsline extravirgin. Condimentați vinetele cu sare și piper și așezați-le cu partea tăiată în jos pe foaia de copt și prăjiți-le la foarte fragede, 30 până la 40 de minute. Răciți vinetele până când sunt ușor de manevrat, apoi scoateți carnea de pe piei și adăugați-o într-un robot de bucătărie cu usturoi prăjit și ardei dulci și iute prăjiți, apoi piure.
În cratiță, încălziți stocul și roșiile. Dacă roșiile sunt întregi, rupeți-le. Se amestecă amestecul de vinete-piper și se adaugă busuioc și oregano, sare și piper, după gust.
Se fierbe sosul pentru a combina aromele, apoi se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Reîncălziți la foc mediu.
Fierbeți pastele lungi și cretate în apă sărată până la al dente, aruncați pastele cu sos și serviți cu brânză și presărați pătrunjel proaspăt.