Quinoa umplute ardei Poblano este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție conține 840 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,13 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, quinoa, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Ardei Poblano Umpluți, Ardei Poblano Umpluți, și Ardei Poblano Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați roșiile întregi, usturoiul și chipotul într-un blender și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii întregi
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se adaugă într-o cratiță și se fierbe la foc mediu până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă ceapa și ardeii grași și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați roșiile de prune și gătiți până se descompune, încă 3 minute. Se amestecă fasolea, quinoa și pudra de chili. Opriți focul și pliați ceapa verde tocată dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Roșii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ghimbir întreg, Zdrobit
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
7
Împărțiți ardeii poblano în jumătate și îndepărtați semințele. Umpleți ardeii cu amestecul de quinoa. Puneți aproximativ jumătate din sosul de roșii într - o farfurie de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Polonic
8
Așezați ardeii deasupra și tocați peste sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
9
Presărați ardeii cu brânza, acoperiți vasul cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Scoateți folia din partea de sus și gătiți până când ardeii sunt foarte moi, încă 5 minute. Se acoperă cu sos de cremă de Avocado, roșii tăiate cubulețe și ceapă verde feliată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Sos De Smântână
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ardei Arbol Uscat
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Feliați avocado în jumătate și îndepărtați groapa. Scoateți carnea într-un robot de bucătărie și adăugați iaurtul, sucul de lămâie și un vârf mare de sare și piper. Se amestecă până se omogenizează.