Ardei poblano umpluți într - un sos cremos de nucă
Umplute ardei iute Poblano într-un sos cremos de nuc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 637 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, usturoi, crema mexicană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ardei poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie, Ardei Poblano Umpluți Cu Ouă Amestecate Cu Sos Picant De Brânză, și Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie grea medie, încălziți 2 linguri de ulei vegetal la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați carnea de porc, mușchiul măcinat, frunza de dafin, bățul de scorțișoară, sarea și piperul și gătiți la foc mediu până când carnea își pierde culoarea roz și este gătită, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Mușchi De Sol
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați merele uscate, caisele și ananasul îndulcit și îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Uscate
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
6
Se adaugă scorțișoara măcinată și se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Scorțișoară Măcinată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Scoateți bățul de scorțișoară și frunza de dafin și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoi
1
Puneți nucile, crema mexicană și brânza de capră într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până la neted și mătăsos, aproximativ 2 minute. Sosul trebuie să acopere spatele unei linguri. (Dacă sosul este prea subțire, adăugați mai multe nuci și piure. Dacă este prea gros, adăugați mai multă cremă.) Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Brânză De Capră
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare chile și tăiați cu grijă semințele cu foarfece de bucătărie, lăsând tulpina intactă. (Pentru mai puțin condiment, îndepărtați cu atenție venele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Puneți umplutura în chiles, apoi închideți, suprapunând ușor laturile deschiderilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4
Transferați ardeii umpluți, coaseți părțile în sus, pe farfurii și turnați aproximativ 1/3 cană sosul de nucă peste fiecare chile, lăsând o parte din chile vizibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se presară cu frunze de pătrunjel și semințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Serviți cald sau la temperatura camerei.
7
* Nota bucătarului: pentru a curăța nucile: gătiți în apă clocotită timp de 1 minut și scurgeți. Când este suficient de rece pentru a manipula, folosiți un cuțit pentru a îndepărta pielea. Cojirea nucilor înainte de a le adăuga în sos va face un sos mai fin și mai alb. Se pot folosi nuci necurățate, dar textura va fi puțin granulată și ușor amară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)