Ardeii piquillo umpluți cu Chorizo și Manchego ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 581 calorii, 15g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, rucola pentru bebeluși, uleiul de măsline de finisare a grăsimilor mari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ardei Piquillo umpluți cu Chorizo și Manchego, Quinoa-Ardei Piquillo Umpluți, și Ardei Piquillo Umpluți Cu Crab.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înveliți o tigaie sotată, la foc mediu, cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare, după gust și se aruncă ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Sotati ceapa pana cand sunt moi si foarte aromate, aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 2 până la 3 minute. Amestecați chorizo și gătiți timp de 2 până la 3 minute. Opriți focul și amestecați firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Usturoi Goya®
6
Lăsați amestecul să se răcească. Când se răcește, se adaugă Manchego și pătrunjelul. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Brânză Manchego
1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Umpleți ardeii cu umplutura și aranjați-i pe o tigaie. Dacă există umplutură suplimentară, apăsați puțin deasupra fiecăruia dintre ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Puneți ardeii la cuptor pentru a se încălzi, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
În timp ce ardeii sunt la cuptor, combinați rucola, migdalele și căpșunile într-un bol mare. Îmbrăcați salata cu oțet de sherry, ulei de finisare big fat și sare, după gust. Verificați condimentele și împărțiți salata între 4 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Ghimbir întreg, Zdrobit
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Piept De Pui La Rotisor
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți ardeii din cuptor și aranjați 2 ardei pe fiecare salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Serviți în timp ce ardeii sunt calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ