Ardei Grași Umpluți Vegetarieni
Ardeii grași umpluți vegetarieni necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 238 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de roșii, piper măcinat, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni, Ardei Grași Mexicani La Grătar Vegetarieni, și Ardei grași umpluți vegetarieni cu sos de roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt din sticlă de 8x11 inch.
Într-o oală cu apă clocotită, gătiți ardeii grași timp de 4 până la 5 minute; până când încep să se înmoaie.
Scoateți-le din apa clocotită și aruncați-le într-o baie rece.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Sotati ceapa si usturoiul in uleiul de masline timp de 3 pana la 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în roșii, pătrunjel, pesmet, vin alb și piper negru. Umpleți ardeii cu acest amestec și puneți-i în vasul de copt pregătit.
Presărați parmezanul peste ardei.
Coaceți timp de 20 de minute. Bucurați-vă!