Ardei De Lămâie Și Muștar La Cuptor Ahi / Mahi Mahi / Somon

Ardei de lămâie și muștar coapte Ahi / Mahi Mahi / somon este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 435 calorii, 54g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $10.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți muștar dijon, suc de lămâie, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Mahi mahi aburit cu legume și sos de muștar de usturoi, Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu, și Miere de ghimbir somon la grătar, pește-spadă sau Mahi Mahi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți untul în tigaie mică la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și se încălzește 1 minut.
Adăugați miere, worcestershire și muștar, gătiți încă un minut.
Adăugați suc de lămâie și lăsați să se răcească la frigider timp de 10 minute sau până când amestecul este gros.Tăiați scallions și busuioc.
Tăiați peștele în porții de 2 oz.Ciupiți o bucată de folie, astfel încât să aibă patru margini ridicate pentru a prinde sosul.Aranjați peștele pe folie de aluminiu unsă/unsă.
Întindeți tot amestecul de sos deasupra fiecărei porții.Acoperiți cu ușurință cu busuioc și scalioni.
Se presară sare și piper.Prăjiți la cuptor timp de 10-15 minute, în funcție de grosimea peștelui (15 minute pe inch grosime pentru gătit complet) sau până când doriți. Dacă folosesc Ahi, prefer să gătesc timp de 10 minute pentru a permite interiorului să rămână crud.
Se toarnă excesul de sos copt peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.