Ardei De Lămâie Și Muștar La Cuptor Ahi / Mahi Mahi / Somon

Ardei De Lămâie Și Muștar La Cuptor Ahi / Mahi Mahi / Somon
Ardei de lămâie și muștar coapte Ahi / Mahi Mahi / somon este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 435 calorii, 54g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $10.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți muștar dijon, suc de lămâie, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Mahi mahi aburit cu legume și sos de muștar de usturoi, Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu, și Miere de ghimbir somon la grătar, pește-spadă sau Mahi Mahi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți untul în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă usturoiul și se încălzește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați miere, worcestershire și muștar, gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Adăugați suc de lămâie și lăsați să se răcească la frigider timp de 10 minute sau până când amestecul este gros.Tăiați scallions și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Tăiați peștele în porții de 2 oz.Ciupiți o bucată de folie, astfel încât să aibă patru margini ridicate pentru a prinde sosul.Aranjați peștele pe folie de aluminiu unsă/unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Întindeți tot amestecul de sos deasupra fiecărei porții.Acoperiți cu ușurință cu busuioc și scalioni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Se presară sare și piper.Prăjiți la cuptor timp de 10-15 minute, în funcție de grosimea peștelui (15 minute pe inch grosime pentru gătit complet) sau până când doriți. Dacă folosesc Ahi, prefer să gătesc timp de 10 minute pentru a permite interiorului să rămână crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se toarnă excesul de sos copt peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate21
Revista