Ardei și parmezan
Ardeii și parmezanul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 75 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați și ardei cu brânză parmezană, Ardei Parmezan, și Ardei cu parmezan Ranch Dip.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline extra-virgin, usturoi zdrobit și ardei. Condimentează cu sare și piper.
Se sotează până se înmoaie, 6 sau 7 minute.
Se presară brânză și se scoate de pe foc.
Transferați ardeii într-un platou.
Garnisiți cu pătrunjel tocat. Acoperiți cu folie pentru a se încălzi până când este gata de servit.