Ardei și cod Salsa
Piper și Salsa Cod ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $2.79 pe portie. Acest fel principal are 245 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cap la magazin și ridica dash piper, piper, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Salsa Cu Ardei Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un vas mic de copt cu ulei.
Puneți peștele în vas; se presara cu sare si piper.
Se toarnă suc de portocale peste pește. Se acoperă cu salsa și ardei.
Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 18-22 de minute sau până când ardeii sunt fragezi și peștele se fulgi ușor cu o furculiță.