Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Citrus Arancine cu brânză Pecorino. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 49 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ulei de măsline, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Citrus Arancine, Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), și Supă Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu ulei într-o oală mare și greacăldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați șalotă și saut până lamoale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați orez, presărațicu 1 linguriță de sare și amestecați până când orezulîncepe să devină translucid, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Sare
4
Adăugați vin și gătiți până se absoarbe, amestecândadesea, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
5
Adăugați 1/2 cană bulionși fierbeți, amestecând des,până se absoarbe, aproximativ 3 minute. Continuați să adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, până când risotto este cremos șiorezul este fraged, amestecând des și lăsând să se absoarbă de fiecare dată înainte de a adăuga mai mult, aproximativ 25 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Scoateți risotto de pe foc.
7
Se amestecă fennelpollen și toate cojile de citrice. Condimentează cupiper și mai multă sare, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
8
Răspândiți risotto pe o foaie mare de copt cu ramăși se răcește complet, aproximativ 1 oră.
9
Puneți brânza într-un castron mic. Bateti oualeși lapte într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Puneți panko înun alt castron mediu. Folosind mâinile ude, formați 1 risotto cu lingură îngrămădită în bilă; includeți 1 cub de brânză în orez. Dip riceball în amestec de ou, apoi în firimituri laacoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Orez
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Așezați pe o foaie de copt curată.Repetați cu risotto rămas, brânză șiacoperire. Acoperiți cu folie de plastic și foaie de chillon cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
12
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Așezați o foaie de copt mai mareîmprăștiată în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
14
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță mare și grea pentru a ajunge la adâncimea de 1 1/2 inci. Atașați termometrul de prăjit adâncîn partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
15
Ulei de căldură peste mediu-marecăldură la 340 F la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
16
Adăugați 4 până la 5 arancinela un moment dat; prăjiți până se rumenesc și crocant,reglând căldura pentru a menține temperatura,aproximativ 5 minute.
17
Transferați în foaia de coptîn cuptor pentru a se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
18
Mound arancine pe platou.
19
Garnisiți cupene de citrice, dacă doriți, și serviți fierbinte.
20
* Un condiment extras din plante de fenicul sălbatic; disponibil la magazinele specialty foods și fromzingermans.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
21
** Disponibil în secțiunea Asian foods ofunele supermarketuri și pe piețele asiatice.
1
Această rețetă necesită
2
Brânză Brinata sau Etorki. Brinata este un fel specific de pecorino fresco, o brânză freshsheep ' s-mik care este mai blândă și mai moale decât Pecorino Toscanoor Pecorino Romano. Căutați pecorino fresco la magazinul dvs. local de brânzeturi sau cumpărați-l online de la murrayscheese.com. Etorki este o brânză cu lapte de oaie din regiunea Bascădin Franța. Are o textură moale și o aromă dulce și delicată. Etorki este disponibil la cheeseshops și online de la igourmet.com.