Arahide Piperate Fragile
Dacă $1.11 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Peppered arahide fragil ar putea fi un uimitor fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 3. O porție conține 937 calorii, 21g de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de apă, piper, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Batoane de prăjituri fragile cu arahide cu glazură de unt de arahide, Arahide Fragile, și Arahide Fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare cu jeleu cu spray de gătit.
Combinați zahărul și următoarele 5 ingrediente (zahăr prin sare) într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 10 minute sau pana cand zaharul se dizolva si termometrul de bomboane Inregistreaza 325, amestecand ocazional.
Scoateți amestecul de pe foc; amestecați arahidele și ingredientele rămase. (Bicarbonatul de sodiu va face ca amestecul să buleze și să devină opac.)
Se toarnă rapid amestecul în tigaia pregătită, răspândindu-se pe margini.
Lăsați să stea 1 oră; rupe în bucăți.
Notă: păstrați arahidele fragile într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.