Arahide Dulci Fragile
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 81 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, unt, ciocolată semi-dulce a brutarului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Arahide Dulci Și Sărate Cu Microunde Fragile Cu Scorțișoară, Arahide de casă fragile: un desert dulce și sărat, și Arahide Batoane cookie fragile cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați foaia mare de copt cu spray de gătit. Zahăr cu microunde și sirop de porumb în castron mare de sticlă cu microunde la înălțime 5 min. Se amestecă untul și arahidele. Cuptor cu microunde 3 până la 4 min. sau până la maro auriu pal. Se amestecă bicarbonatul de sodiu și vanilia. (
Se întinde pe foaia de copt pregătită. Se răcește complet. Rupeți în bucăți.
Ciocolată cu microunde în ceașcă de măsurare din sticlă de 1 cană la înălțime 1 până la 2 min. sau până când ciocolata este topită când este agitată.
Adăugați unt de arahide; se amestecă până se topește. Înmuiați jumătate din fiecare bucată de bomboane în amestec de ciocolată; răzuiți fundul de marginea cupei pentru a îndepărta excesul de ciocolată.
Așezați pe foaie de folie sau hârtie cerată. La frigider 20 min. sau până când ciocolata este fermă.