Aragaz Lent Ragu

Aragaz Lent Ragu
Aragazul lent Ragu ia în jur 6 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 473 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 1,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Dacă aveți carne de porc măcinată, ceapă, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încearcă Aragaz Lent Ragu, Aragaz Lent Ragu, și Aragaz Lent Ragu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Adăugați ceapa și țelina și sotati timp de 1 minut doar pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și condimentați cu sare și piper gătit timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați pasta de roșii și cimbru și continuați să gătiți încă 2 minute. Deglazați cu bulionul de vită folosind o lingură de lemn pentru a trage în sus orice bucăți de pe fundul tigaiei. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Transferați cu grijă amestecul în aragazul lent. Se amestecă roșiile conservate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Fripturi Mici De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți5 Fripturi Mici De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Amestecați carnea de porc și muschiul împreună într-un castron separat, folosind mâinile, până se combină. Amestecați carnea în aragazul lent, răspândindu-se uniform și evitând aglomerările mari. Acoperiți și gătiți la maxim timp de 4 până la 6 ore sau la minim 8 până la 10 ore. În ultimele două ore de gătit, adăugați morcovi și ciuperci conservate la ragu. Îndepărtați grăsimea acumulată de sus înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Serviți peste paste cu pâine crustă pentru a absorbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista