Aragaz lent cartofi Festonati cu pui

Aragaz lent cartofi Festonati cu pui
Slow Cooker cartofi festonate cu pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 537 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Dacă aveți la îndemână semințe de țelină, ardei gras, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cartofi Festonați Cu Aragaz Lent, Cartofi Prăjiți Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker cartofi festonate și șuncă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați ceapa, ardeiul verde, supa de ciuperci, laptele, brânza mozzarella, răspândirea brânzei, semințele de țelină, boia de ardei și pătrunjelul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă 1/4 din sos în fundul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Întindeți cartofii peste sos; se toarnă sosul rămas peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Puneți pieptul de pui în aragazul lent, presărați cu un vârf sau 2 de sare de mare și împingeți puiul în jos în amestecul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Gatiti la foc mic timp de 6 ore, apoi setati aragazul la mare si gatiti pana cand puiul si cartofii sunt foarte fragede, 4 ore suplimentare. În ultima oră de gătit, amestecați amidonul de porumb cu apă și amestecați în sos pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 30 m.
Porții5
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista