Aproape Miez De Pui Biryani

Aproape Miez De Pui Biryani
Reteta aproape de bază de pui Biryani este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $1.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 434 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, pastă de ghimbir, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați andhra Chicken biryani-biryani Rapid folosind iaurt, qabooli biryani sau qubooli biryani / chana dal biryani, și Hyderabadi Chicken biryani , cum se face pui biryani pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un castron mic combinați laptele cald cu firele de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Lăsați-l să se absoarbă cel puțin 10 minute.
3
Căldură 3/4 tbs. ulei în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați păstăi de cardamon, 1/4 lingurițe de scorțișoară, frunze de dafin și boabe de piper negru. Gatiti la foc mediu pana la sizzling, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
5
Adăugați orez și amestecați pentru a acoperi cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
6
Adăugați apa și 1 linguriță de sare. Aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când orezul este fraged și apa este absorbită. Pufați cu furculiță și condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.Între timp, încălziți 3/4 tbs. de ulei într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa tocată și gătiți la foc mediu până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați roșia și gătiți un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9
Adăugați usturoiul, ghimbirul, garam masala, cayenne, turmeric, cuișoare, pudră de curry și 1/4 lingurițe de scorțișoară. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 2 minute. Se amestecă puiul, adăugând câteva linguri. de apă dacă pare destul de uscat. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Se amestecă coriandrul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Întindeți jumătate de orez într-o caserolă (pulverizată cu spray de gătit, dacă doriți). Se acoperă cu amestec de pui, apoi restul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
11
Stropiți laptele de șofran peste orez și acoperiți cu ghee. Acoperiți și coaceți timp de 30 de minute.Între timp, încălziți restul de 1/2 tbs. de ulei într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
GheeGhee
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați ceapa feliată și gătiți la foc mediu până se rumenesc. Puneți-le pe prosoape de hârtie pentru a absorbi orice ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
13
Întindeți ceapa peste orezul fiert când îl scoateți din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista