Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Apple Crisp. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 257 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, suc de lămâie, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 183 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, Înghețată crocantă de mere pentru petrecerea noastră de mere de toamnă! # SundaySupper, și Cupcakes Crocante Cu Mere Cu Glazură De Unt De Mere.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, amestecați ingredientele pentru umplere. Lingură într-un vas de copt de 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele pentru topping, cu excepția untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați bucăți de unt și amestecați amestecul între degete până când untul a devenit dimensiunea mazării.