Aperitive De Legume Marinate
Aperitive de legume marinate este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 20 de porții. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 179 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ardei grași, măsline jumbo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Aperitive Antipasto Marinate, Aperitive Cu Creveți Marinați Cu Var Și Cheddar, și Salată De Legume Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță; aduceți la fierbere. Mișto.
Gatiti varza de Bruxelles conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Tăiați ardeii grași în fâșii subțiri. Feliați ceapa, dovleceii și dovleceii galbeni; separați ceapa în inele.
Tăiați broccoli în flori.
Scurgeți măslinele și inimile de anghinare.
Așezați amestecul de oțet și legumele într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Adăugați ciuperci și roșii și aruncați ușor.