Aperitiv De Crab Napoleoni

Aperitiv De Crab Napoleoni
Crab aperitiv Napoleonii necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 232 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați foietaj, boia de ardei, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de crab Napoleoni cu paste proaspete, Aperitiv De Crab, și Aperitiv Crab Pizza.

Instrucțiuni

1
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața ușor făinată.
3
Se taie în 12 runde, folosind 2-inch cookie cutter.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
4
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se scoate din foaia de copt și se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Se amestecă crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă laptele, hreanul, piperul și carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
CrabmeatCrabmeat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
8
Împărțiți produsele de patiserie în 2 straturi, făcând 24 de straturi în total.
9
Întindeți amestecul de carne de crab pe 12 straturi inferioare. Se acoperă cu ceapă, migdale și straturi superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
10
Se presară cu boia de ardei. Face 12 Napoleoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista