Aperitiv De Brânză Cremă La Cuptor

Aperitiv De Brânză Cremă La Cuptor
Coapte aperitiv brânză cremă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 42 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. Dacă aveți brânză cremă philadelphia, buruieni de mărar, albus de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Aperitiv De Brânză Cremă La Cuptor, Brânză coaptă în aperitiv de patiserie, și Pesto la cuptor și aperitiv de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°. desfaceți aluatul pe o foaie de copt ușor unsă; apăsați cusăturile împreună pentru a forma un dreptunghi de 12x4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Presărați cremă de brânză cu mărar; apăsați ușor mărarul în cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3
Așezați crema de brânză, mărarul cu fața în sus, în centrul aluatului. Aduceți aluatul peste crema de brânză pentru a închide complet crema de brânză; apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
Ungeți cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5
Coaceți 15 până la 18 min. sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Serviți cu biscuiții preferați, felii de pâine franceză sau fructe proaspete tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista