Aperitiv Cu Brânză De Iaurt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați aperitivul cu brânză de iaurt. Această rețetă face 15 porții cu 21 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, brânză de iaurt, runde de pita și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Aperitiv Tahini și iaurt din Orientul Mijlociu, Aperitiv de somon afumat și castraveți cu iaurt Caper, și
Instrucțiuni
Puneți brânza de iaurt într-un castron de servire, apăsând ușor pentru a aplatiza.
Presărați brânza uniform cu 1 linguriță de sare, semințe de susan, cimbru și maghiran; stropiți cu ulei de măsline.
Se servește cu măsline kalamata, felii de castraveți și pene calde de pita din grâu integral.
Brânză de iaurt: tapetați o strecurătoare fină cu plasă de sârmă cu 3 straturi de pânză de brânză sau 1 filtru de cafea.
Așezați strecurătoarea peste un castron. Lingură 3 (8 uncii) containere iaurt simplu în strecurătoare. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 24 de ore.
Îndepărtați brânza de iaurt, aruncând lichidul strecurat. Pregătire: 5 min., Rece: 24 de ore.