Antipasto Calzone
Antipasto Calzone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 638 calorii, 31g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 42 minute. Mergeți la magazin și ridicați Salam, aluat de pizza, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 16 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Antipasto Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul într-un cerc cu diametrul de 13 inci, gros de aproximativ 1/4 inci.
Transferați aluatul pe o foaie de copt grea, prăfuită cu făină de porumb.
Într-un castron mediu, combinați brânzeturile, salamul, ardeii, măslinele și 1/4 cană de ulei de măsline.
Puneți amestecul de brânză pe 1 parte a aluatului, lăsând o margine de 1 inch. Folosind o perie de patiserie, periați ușor marginile aluatului cu oul bătut. Îndoiți partea neumplută a aluatului peste umplutură și folosind colțurile unei furculițe, apăsați marginile aluatului împreună pentru a sigila.
Stropiți cu ulei de măsline. Folosind un cuțit de decojit, tăiați o fantă lată de 1/2 inci în stratul superior al aluatului.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute.
Tăiați calzone în felii și serviți cu sos marinara cald, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și indicii de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșie rubinică intensă, cu reflexe violete. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect să se împerecheze cu paste și mezeluri.