Anghinare Ușor Fierte
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Anghinarea ușor înăbușită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 205 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 69 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, lămâi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Anghinare Ușor Fierte, Anghinare Fierte, și Anghinare Fierte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Umpleți un castron mediu cu apă și stoarceți sucul de 1 lămâie în castron, aruncând și jumătățile de lămâie. Clătiți fiecare anghinare și tăiați 1/2 inch de pe tulpină. Tăiați 1 inch de partea superioară a fiecărei anghinare. Apoi tăiați fiecare anghinare în jumătate, de la tulpină până la vârf, și îndepărtați sufocul cu o lingură.
Îndepărtați frunzele exterioare dure și tăiați exteriorul tulpinii cu un cuțit.
Adăugați anghinarea pregătită în vasul cu apă cu lămâie pentru a nu se rumeni.
Feliați lămâia rămasă. Într-un vas de copt suficient de mare pentru a așeza anghinarea în 1 strat uniform, așezați feliile în vas pentru a forma un pat pentru anghinare. În centrul fiecărei anghinare, adăugați o jumătate de usturoi și stropiți cu jumătate de ulei de măsline.
Presărați sare și piper, apoi așezați partea tăiată în jos deasupra feliilor de lămâie.
Se toarnă bulionul de pui în jurul părților laterale, se strecoară uleiul de măsline rămas peste vârfurile anghinarelor, se presară sare și piper, se acoperă și se sigilează ferm cu folie de aluminiu.
Coaceți la cuptor până se înmoaie furculița și frunzele se desprind ușor, aproximativ 1 oră.