Anghinare Savuroasă Și Spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați anghinare și spanac sărate. Această rețetă servește 8 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 360 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de crincormme de gătit, brânză pepper jack, pungă de cuptor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cimbru Spanac-Anghinare Dip, Cimbru Parmezan Spanac-Anghinare Dip, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.
Așezați punga de cuptor Reynolds Circulatory în tigaie de 13x9x2 inci. Pulverizați în interiorul pungii cu spray de gătit.
Adăugați crincormme de gătit, anghinare, spanac scurs, brânzeturi, maioneză, făină și praf de usturoi în punga cuptorului. Strângeți ușor punga pentru a amesteca ingredientele. Aranjați ingredientele într-un strat uniform în pungă.
Închideți punga cuptorului cu cravată din nailon.
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Coaceți 20 de minute sau până când amestecul începe să se rumenească și este bulbuc. Tăiați cu atenție sacul deschis.
Lingura se înmoaie în vasul de servire; se presară cu boia de ardei, dacă se dorește.
Se servește cald cu chipsuri de pita, chipsuri de tortilla sau biscuiți.