Anghinare prăjită cu foc Aioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $ 5.12 pe portie. O porție conține 740 calorii, 17g de proteine, și 59G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Anghinare Prăjite La Foc Cu Ierburi Aioli, Anghinare prăjite cu aioli cremoși de caju, și Anghinare Aburite Cu Aioli De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați usturoiul, șalotul, uleiul de măsline, oțetul balsamic, busuiocul sau coriandrul, sarea și piperul împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați anghinarea aburită în amestec și marinați timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Pentru a face aioli: combinați pesmet, oțet de vin alb, usturoi, sare și gălbenușuri de ou într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, stropiți încet în ulei de măsline pentru a face o emulsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Emulsii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aioli
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați piper alb și sos fierbinte, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
5
Adăugați busuioc proaspăt sau cilantro și puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
6
Preîncălziți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Scoateți anghinarea din marinată și puneți-o pe char-broiler sau foc de grătar cu frunzele de anghinare în sus. Gatiti timp de 4 pana la 6 minute in functie de temperatura focului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Scoateți din foc și garnisiți cu aioli de plante medicinale și caviar la alegere.