Anghinare Galette

Anghinare Galette
Anghinare Galette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 492 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,18 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, aluat de plăcintă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac + Anghinare Galette Mediteraneană (Fără Gluten + Fără Cereale), Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1 cană de apă și suc într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați vârfurile de anghinare; tăiați tulpinile. Anghinare sfert; așezați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați 2 căni de apă și vin într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Așezați boabele de piper în centrul pânzei de brânză; capetele cravatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
6
Adăugați plicul în tigaie; aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scurgeți anghinare; adăugați în oală. Simmer 5 minute; scurgere. Aruncați plicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați eșalotă; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
10
Combinați șalotă, anghinare și ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
RidicheRidiche
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
11
Rulați aluatul într-un cerc de 15 inci; frecați cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
AluatAluat
RolaRola
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
12
Așezați aluatul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Se presară cu nuci și brânză, lăsând o margine de 2 inci. Se acoperă cu amestec de anghinare, cimbru, piper și sare. Îndoiți marginile aluatului pentru a acoperi parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BrânzăBrânză
PiperPiper
AluatAluat
CimbruCimbru
NuciNuci
SareSare
14
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 19 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista