Anghinare Antipasto: Carciofata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru $6.5 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 554 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, sare de mare, coacăze și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Anghinare Antipasto: Carciofata, Antipasto De Anghinare Pentru Copii, și Antipasto de anghinare, măsline și piper prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 6 linguri de ulei până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, nucile de pin, coacăzele, fulgii de chile, usturoiul, anghinarea și roșiile și sotati până la moale și parfumat, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Anghinare
Nuci De Pin
Coacăze
Tomate
Usturoi
Ceapă
3
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească și se amestecă ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi
4
Stropiți cu uleiul de măsline rămas, condimentați cu sare de mare și serviți cu pâinea la grătar.