Anghinare și fasole verde

Anghinare și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare și fasole verde. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare ambalate în apă, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare la foc mic cu fasole verde și slănină, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Fettuccine cu anghinare și fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Se pune într-o cratiță peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 6-8 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Într-o tigaie antiaderentă, prăjiți firimiturile de pâine la foc mediu în 1 lingură de ulei; pus deoparte. În aceeași tigaie, sotati ceapa si usturoiul in uleiul ramas pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Adăugați anghinarea, sarea, piperul și fasolea rezervată. Gatiti si amestecati la foc mic pana se incalzeste. Înainte de servire, presărați brânză și pesmet prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista