Anghilă La Grătar
Anghila la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 191 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți piper, zahăr, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Sandvișuri cu pui și ardei la grătar cu față deschisă, cu pene Romaine la grătar, Cârnați la grătar cu gust de șalotă la grătar cu Ricottan proaspăt și baghetă prăjită, și Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar.
Instrucțiuni
Într-un vas mic, adăugați sosul de soia, ceapa verde, usturoiul, ghimbirul, zahărul, vinul de orez, uleiul de susan și piperul negru și dați la fiert. Reduceți focul la mediu și, amestecând ocazional, fierbeți timp de aproximativ 10 minute, până când sosul se îngroașă ușor.
Între timp curățați anghilele, îndepărtând capetele și măruntaiele. Înjumătățiți anghilele pe lungime, îndepărtând oasele. Apoi tăiați jumătățile în lățimi de aproximativ 2 până la 3 inci.
Grătiți bucățile de anghilă pe un grătar cu ulei. Ungeți anghilele cu condimentul și grătiți din nou. Peștele trebuie să fie alb până la capăt și ușor carbonizat și rumenit pe margini.
Se servește cu mai multe frunze de salată roșie cu frunze cretate sau doar cu orez, banchan și kimchi.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;