Ananas glazurat la grătar cu Sorbet de nucă de cocos

Ananas glazurat la grătar cu Sorbet de nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 313 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Un amestec de sorbet de nucă de cocos, sare, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Ananas La Grătar Cu Sorbet De Nucă De Cocos, Salată de ananas și homar cu pâine de zahăr glazurată garnisită cu nucă de cocos prăjită și creveți la grătar cu citrice în stil cubanez, și Sorbet De Ananas-Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Bateți împreună marmelada de portocale și sucul de lămâie într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 15 secunde.
Cojiți și miezul ananasului și tăiați-l în sferturi. Rezervați jumătate de ananas pentru o altă utilizare. Înjumătățiți fiecare dintre cele 2 sferturi rămase pe lungime în sulițe lungi.
Ungeți cu ulei vegetal și aruncați cu amestec de marmeladă.
Se presară cu sare. Puneți ananasul la grătar la foc mediu-mare (40
timp de 5 până la 7 minute sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional.
Lingură 1 lingură sorbet de nucă de cocos în fiecare din cele 4 boluri.
Se servește cu felii de ananas la grătar și se presară cu mentă.