Ananas caramelizat cu înghețată
Ananasul caramelizat cu înghețată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 286 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, înghețată vanillan, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Ananas caramelizat cu înghețată, Ananas caramelizat și caramel Creme cu înghețată Bananan, și Ananas caramelizat cu zahăr brun-înghețată de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați ananasul în opt inele și tăiați fiecare în 6 bucăți. (Dacă nu găsiți ananas cu miez, cumpărați unul întreg și folosiți un cuțit pentru a îndepărta pielea și tăiați-l în felii. Extrageți miezul din fiecare felie cu un tăietor rotund pentru prăjituri.)
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când untul începe să spumeze, adăugați ananas și zahăr brun și gătiți, amestecând frecvent, până când ananasul începe să se rumenească și zahărul este dizolvat, 2 până la 4 minute.
Se ia de pe foc, se răzuiește într-un castron puțin adânc și se lasă să stea până se încălzește la atingere, 2 până la 3 minute.
Împărțiți înghețata între 6 feluri de mâncare pentru desert. Completați fiecare cu ananas și sos.