Amestecul de legume de vară la grătar este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 175 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de busuioc, ciuperci, urechi de porumb pe știulet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Amestec De Legume De Vară, Amestec De Legume La Grătar, și Marinat Amestec De Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați uleiul, sarea, pătrunjelul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați legume și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Așezați pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 28 in. x 18 în.). Punct cu unt. Îndoiți folia în jurul legumelor și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 20-25 de minute sau până când porumbul este fraged, întorcându-se o dată. Deschideți cu atenție pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat