Amestecul de gustări cu aromă asiatică ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 373 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cap la magazin și ridica sos de soia, popcorn mi-a venit, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Amestec De Gustări Cu Aromă De Pizza, Gustare Cu Aromă De Fructe Pom De Crăciun, și Gustare Cu Popcorn Cu Aromă De Pâine Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 250 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic și bateți în zahăr, soia, hoisin, ulei de susan, praf de usturoi, ghimbir și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Ulei De Susan
Piper Cayenne Măcinat
Unt
Ghimbir
Sos Hoisin
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Se ia de pe foc.
4
Combinați floricele, cerealele de orez, tăiței chow mein, amestecul de gustări asiatice, caju și mazărea wasabi într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Mazăre Wasabi
Caju
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Cereale
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Stropiți cu amestec de unt și aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Răspândiți uniform în 2 tigăi mari (18 pe 13 inci) cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți, amestecând la fiecare 15 minute, în total 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se răcește complet în tigăi pe rafturi.
1
Amestecul de gustări poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei. Dacă, dintr-un anumit motiv, trebuie să fie re-crispat, reîncălziți-l în tăvile cu margini într-un cuptor preîncălzit de 250 km F timp de 10 până la 15 minute.