Aluat De Plăcintă Cu Fulgi
Aluatul de plăcintă cu fulgi este un vegetarian crustă. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, sare, scurtare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Somon umplut în aluat Fulgios, Pillsbury rulouri de cină cu semilună frigorifică sau Pillsbury creații cu semilună frigorifică pentru Pillsbury foaie de aluat sub formă de fulgi frigorifici pentru Pillsbury, și Cornuri Cu Fulgi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mediu.
Adăugați scurtarea și untul și aruncați cu degetele până când sunt bine acoperite în amestecul de făină. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați scurtarea și untul în ingredientele uscate până când se reduc la bucăți de mazăre, aproximativ 4 până la 5 minute.
Stropiți în 3 linguri de apă cu gheață și suc de lămâie și amestecați doar până când aluatul se reunește. (
Adăugați ultima lingură de apă cu gheață dacă aluatul este prea uscat, dar nu suprasolicitați aluatul sau va deveni dur.) Formați aluatul într-un disc plat. Înfășurați-l bine în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră înainte de a-l rula.